Меню
Количка

Медикаменти за лечение и профилактика

Производител: PREVEST Кат. номер: 10093Rev0097
Ревил е в помощ за  визуално разграничаване между инфектиран кариозен дентин и здрав, чрез способността му селективно да оцветява кариозния дентин. Предимства на продукта: Тъмнозеленото багрило осигурява силен контраст както с дентина, така и с пулпата Оцветява само външния инфектиран ден..
6.40 лв.
Производител: PREVEST Кат. номер: 45053Pul1158
Пулп х е силен девитализатор на пулпата който съдържа параформалдехид като активна съставка. Бързо действаща и болкоуспокояваща паста .. Индикации: Пулпна девитализация преди мортална екстерпация или ампутация. Повторна девитализация след отстраняване на невиталните пулпни тъкани 6гр..
25.40 лв.
Производител: PREVEST Кат. номер: 10095Car0098
Карвене е разтворител на гутаперча на базата на d-лимонен за отстраняване на гутаперча по време на повторно третиране на кореновия канал. За отстраняване на всички видове материали за запълване на коренови канали, включително цимент с цинков оксид и евгенол. Като дезинфектант/почистващо сред..
9.12 лв.
Производител: PREVEST Кат. номер: 10092Shi0096
Shield Activ е високо ефективен, едностъпков препарат за лечение на дентинова свръхчуствителност, причинена от шийни ерозии и дентинова свръхчуствителност. Той действа много бързо запечатвайки дентиновите тубули и също така подтиска разтежа на бактерии. Не се формира слой върху дентиновата повърхнос..
16.00 лв.
Производител: PREVEST Кат. номер: 45030Cop1152
Копал-Ф  е защитен варниш който се използва   като кавитетен лак, кавитетна подложка и защитен варниш за изолация на открит дентин. Идеален за кавитетни подложки ,  като сийлър за дентиновите тубули, осигурява  защита на открит дентин, междинен лак под амалгама, цименти, композитни материали. ..
7.00 лв.
Производител: TEHNODENT Кат. номер: 015-02-015
„КРЕЗОТИН” №2 – течност ИНДИКАЦИИ Използва се в стоматологията. Професионална употреба в здравно заведение. Течност № 2 „КРЕЗОТИН”се използва за антисептична обработка на инфектираните канали на зъбите при напреднали пулпити, а също така и при апексна резекция на корен. Пастата „КРЕЗОТИ..
24.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
1
false
false
true
Remove
Change
tr
false