Меню
Количка

Циментиращи

Производител: DORIDENT Кат. номер: 10000dor0011
Цинк-поликарбоксилатен цимент с висока якост на натиск, ниска разтворимост, добро pH и идеална дебелина на филма. Препоръчва се като фиксиращ цимент за корони, мостове, инлеи поради добрата адхезия към дентина и емайла. За облицовка под композити, амалгама, силикат и др. Може да се използва..
41.45 лв. 53.88 лв.
Производител: DORIDENT Кат. номер: 10000dor0022
MULTIFIX е цинков фосфатен цимент с много висока плътност и ниска разтворимост. За фиксиране на корони, мостове, инлеи и за облицовка под всички видове пломбиращи материали. 60 g прах 30 ml течност..
33.55 лв. 43.63 лв.
Производител: IMICRYL Кат. номер: 2004А
Nova Aqua GIL – Гласйономерен цимент за циментране. Използва се с дестилирана вода. Индикации за употреба 1) Циментиране на метални инлеи, онлеи, коронки, мостове, стълбове и импланти 2) Циментиране на високоякостни (на базата на цирконий), всички керамични коронки и мостове 3) Ортодонтск..
31.10 лв.
Производител: IMICRYL Кат. номер: 2004
Глас-йономерен цимент за залепяне Nova Glass L Предимства на продукта Добро работно време, добри миксиращи свойства Малък размер на частиците Висока рентгеноконтрастност Високо и дългосрочно освобождаване на флуор Добра биосъвместимост Силна връзка с дентина Оптимално овлажняван..
32.85 лв.
Производител: LASCOD Кат. номер: KGL053
Глас-йономерен цимент, размесващ се с вода за циментиране Приложение: дефинтивно/окончателно/залепване на корони,инлеи,онлеи,ортодонски брекети. Начин на употреба: Кромоглаз 3 е ултрафин стъкло-йономерен цимент с извънаредно голямо лепливост към емайла и дентина.За да се получат най-доб..
69.00 лв.
Производител: PENTRON Кат. номер: 4113273PE
Глас-йономерен цимент с много добра механична якост, биосъвместим, със способност за втвърдяване при нанасяне на много тънък слой.  Индикации:  Циментиране на корони и мостове, инлеи и онлеи с метална основа Закрепване на ортодонтски брекети Лайнер под композитно запълване.  Предим..
36.61 лв.
Производител: PENTRON Кат. номер: 4111111PE
Материал за циментиране с цинков фосфат, самополимеризиращ, икономичен, с фина гранулация, добра адхезия и лесна работа.  Индикации:  Фиксиране на метални и металокерамични корони и мостове Временно пломбиране Облицоване с цимент под амалгама и композитни пломби Предимства:  - Лесно смесва..
18.73 лв.
Производител: PENTRON Кат. номер: 4111131PE
Adhesor - Адхезор прах 80 гр. Двукомпонентен, цинк-фосфатен цимент. Индикации: За подложки, подоптурации от амалгама или композити За временни обтурации За фиксиране на мостове и корони За запълване на коренови канали в комбинация с гутаперчови щифтове Комплект 80гр. прах Цв..
16.55 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
1
false
false
true
Remove
Change
tr
false